30% kedvezménnyel a videók és ebookok

Szóval az van, hogy a héten egy kis akciót terveztem nektek. Meg önző módon magamnak.

Van egy továbbképzés, amire nagyon-nagyon-nagyon szeretnék elmenni, de marhára nem fér bele a keretbe. Mármint költségileg. Utána meg majd az időkerettel lesz egy kis gondom, de nagyon szeretném, ha már ezen kellene tűnődnöm, hogy jajj, mikor is tudom beilleszteni a tanulást :D

Éppen ezért, a héten a TAVASZ30 kuponkód felhasználásával mindenféle cuccra 30% kedvezmény jár a webshopban.

30

Nektek miért jó?

tumblr_msk0tpwGB91rovepio7_r1_500

Szerintem nem rossz acccijó ;)

És nekem miért jó?

  • mert érezhetem a törődést, hogy nem hiába vettem fel nektek videókat vagy fotóztunk, írtam, ebookot szerkesztettünk
  • lehetőségem nyílik arra, hogy ne haljak éhen
  • ha mázlim van, még arra is, hogy elkezdjem azt a képzést, amitől még okosabb leszek és többet tudok nektek is segíteni (olyan képzésre mennék, ami a nőgyógyászati nyavalyákra jó, a babásodást támogatja és az egészséges hormonműködést, a fájdalommentes menstruációt és egyéb hasonló finomságokat tud még – nem mindenki szeret vagy tud Aviva tornázni, nem mindenki szeret otthon egymagában tornázni, ez egy új, másmilyen lehetőség lesz)

Nos, kinek van kedve 30% kedvezménnyel vásárolni február 20. és 26. között, hogy mindkettőnknek jó legyen?

Update: Tudjátok, hogy milyen szuper helyen tartom az élő óráimat? Olyan helyen, ahol a stúdió vezetője felajánlotta, hogy aki a héten vásárol nálam a ebookot vagy videót, 20% kedvezménnyel vehet bérletet a terembe. Órajegyet vagy bérletet, amit csak szeretnétek, ráadásul március 31-ig beváltható a kedvezmény. Persze nem korlátlanul, mindenki egyszer vásárolhat kedvezményesen, bármennyi videót is vásárolt ;)

Tehát vegyél nálam február 20 és 26. között bármit a webshopból és 20%-kedvezményt kapsz a Pilates Másképp Stúdióban.  20

 Kattints ide és válogass kedvedre!

(emlékeztető: PayPalos fizetés esetén kb. 30 másodpercen belül tiéd a mindenféle választott finomság, átutaláskor pár napot várni kell majd)