Minden más

Hogyan érhetlek el a leggyorsabban?

E-mailben, mert arra bármikor tudok válaszolni, bármikor félbehagyhatom. Amikor nem edző vagyok, akkor angoltanár, így folyamatosan óráim vannak, ritkán tudom felvenni a telefont. A szünetekben szeretek hobbimnak, az evés-ivás-pisilés szentháromságnak hódolni, úgyhogy ritkán tudom felvenni a telefont, de evés-ivás közben vagy a metrón-villamoson ücsörögve gépelni azért még tudok, így mindenképpen az e-mail a leghatékonyabb megkeresési forma.

Naponta kétszer egészen biztosan leülök az outlook elé és válaszolok az üzenetekre, 1-2 munkanapon belül igyekszem mindenkinek válaszolni, amikor épp nem vagyok szabadságon, de ezt automatikus válaszban jelezni szoktam.

Otthoni edzéstervet szeretnék, mi ennek a menete?

Több lehetőséged is van.

  • e-mailben jelzed, hogy szeretnél egy edzéstervet, küldök egy kérdőívet és a válaszaid alapján összeállítok egy csinos kis tervet. Az edzésterv ára 10.000 Ft (az edzésterv frissítése, átdolgozása pedig 3.000 Ft).
  • edzéstervet és konzultációt is igényelsz. Ez a leghatékonyabb verzió szerintem. A kérdőív alapján összeállítok neked egy edzéstervet, majd eljössz egy konzultációra, ahol végigvesszük a gyakorlatokat, esetleg módosítunk az eredeti terven és ezt a módosított verziót küldöm át e-mailen. Ez azért jó, mert a személyes találkozó informatív számora, ezért sokkal hatékonyabb és egészségesebb edzéstervet tudok összeállítani neked, mivel kiderülhetnek olyan dolgok is a gyakorlatok közben, amikről nem is tudtál korábban vagy csak elfelejtkeztél róla. 
  • edzésterv előtt, után vagy rendszeresen pár hetente tartunk egy-egy konzultációt

A konzultáció és az egyéni óra ára minden esetben 4.500Ft/60 perc.

Szétnyílt hasizmom van, így is tudsz nekem edzéstervet írni?

Persze, sőt, ez a specialitásom!

Pilatesre szeretnék hozzád menni, mikor lenne ez megoldható?

Csoportos órákat szerdai napokon tartok a Nyugatinál (Kresz Géza utca 11. – Jáma Mozgásstúdió), 16:20-tól, illetve 17:30-tól. Az órákra bejelentkezés szükséges (noemi kukac matenoemi.hu). 

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr