Pilates mindenhol – január 11.

A mai gyakorlat az egyik kedvencem. Megint. De ez az a gyakorlat, amit képes vagyok bármelyik órámba beletenni, a saját edzésemből sem maradhat ki és a statikus, befordulás nélküli verziója az, amiben mindig pózolok, amikor épp a nagyvilában erre-arra plankelek.

Side plank befordulással, vagy ahogy én szoktam mondani, becsavarodással, de csak mert a mindennapokban olyan könnyű becsavarodni ;)

Végezz 10-10 ismétlést mindkét oldalra, lassan, tényleg lassan, légzéssel összehangolt mozdulatokkal. Kilégzésre csavarodsz, belégzésre térsz vissza a kiinduló helyzetbe.

Kezdőknek: csak statikusan tartsd pár másodpercig, de ezt is lehet egyszerűsíteni, az alul lévő lábad legyen behajlítva.

Haladóknak: a teljes gyakorlat, befordulással (végezhető úgy is, hogy az alul lévő térdeddel a földön támaszkodsz)

side-plank-twist

Alaphelyzet felvételénél ezekre figyelj (plusz könnyített verzió bemutatva):

Ne feledjétek, nyereményekért is ér játszani!

Többféle nyereményt sorsolok ki a résztvevők között

Mit kell tenni, hogy esélyed legyen nyerni?

  • minden nap Pilatesezz egy picit
  • fotózd le/fotóztasd le magad Pilates közben (bárhol, bármikor)
  • a fotókat töltsd fel a Facebookra nyilvános fotó formájában (saját profilodra vagy a Mozogj Noémivel facebook oldalra külön bejegyzésként) és használd és jelöld/taggeld be a MozogjNoémivel fb oldalt VAGY töltsd fel Instagramra, használd a #pilatesmaskepp, #pilatesandmore és #noemilates hashtaget és jelölj be rajta (@noemilates) – ha ezeket nem használod, nem fogom tudni, hogy nevezel a nyereményekért
  • ahány fotót töltesz fel, küldesz el, annyiszor kerül be a kalapba a neved, azaz annál nagyobb az esélyed a nyereményekre

(itt egy kis minta, hogyan kell kinéznie a posztoknak, hogy érvényesek legyenek a játékban)