Aviva gátizomtorna - Máté Noémi

Aviva gátizomtorna

Aviva gátizomtorna

Tudtad, hogy az Aviva torna nem “csak” akkor hasznos, ha babavárásra készülsz?

Az Aviva módszer többféle gyakorlatsorral dolgozik a női egészség biztosításáért:

  • alap gyakorlatsor (nőgyógyászati problémák, hormongondok tüneteinek enyhítésére)
  • ovulációs gyakorlatsor (babavárásra készülőknek az alap gyakorlatsor kiegészítésére)
  • szülés utáni gyakorlatsor
  • Aviva gátizomtorna (gátizom regenerálására szülés után és időskorban és az inkontinencia megelőzésére)

Mindegyik gyakorlatsor hozzájárul a medencefenék izmainak erősítéséhez, mindegyik szuper hasznos tud lenni, de a gátizomtorna egy logikusan felépített gyakorlatsor, amibe a legütősebb gyakorlatok lettek összeválogatva, hogy minél könnyebben célba érjünk.

Miért kell a gátizomtornával foglalkozni akkor is, amikor MÉG nincs semmi baj?

Medencefenék izmainknak, gátizmainknak fontos feladatuk van: biztosítják a hasüregi szervek alátámasztását, és magukba foglalják a húgycső, a hüvely, illetve a végbél záróizmait. Ha a medencefenék izomzata meggyengül, belső szerveink megsüllyedhetnek és a záró funkció is károsodhat, mely számos kellemetlen problémát eredményezhet: stresszinkontinenciát (pl. tüsszentés, köhögés, nevetés, nehéz tárgyak emelése hatására akaratlan vizeletvesztés), szél-és széklettartási problémák kialakulását, méh- és hólyagsüllyedést stb.

A kitartóan végzett tornával ezek a problémák megelőzhetők, tüneteik enyhíthetőek, illetve örömtelibbé tehetik a szexuális együttléteket.

Az Aviva gátizomtorna egyéni óra keretében elsajátítható, majd otthoni gyakorlás keretein belül a feladatok könnyedén végezhetőek, a mindennapokba beilleszthetőek.

Kiknek ajánlom az gátizomtornát?

  • ülőmunkát végzőknek (mert a helytelen ülés is gyengíti a gátizmokat)
  • intenzív sport mellé kiegészítésnek (hogy ne csak kívül, de belül is eddzük az izmokat)
  • babavárásra készülve (a vérkeringés serkentésével hozzájárulhatunk az egészséges hormonműködéshez + felkészítjük a gátizmokat a várandósság idején felmerülő nagyobb terhelésre)
  • szülés után (a gátizom regenerálására)
  • menopauza idején (az inkontinencia megelőzésére)
  • idős korban (az inkontinencia megelőzésére, a tünetek enyhétésére)

Azaz mindenkinek, akinek van gátizma!

A gátizomtorna egyéni formában elérhető, hogy minél inkább személyre szabható legyen a gyakorlatsor, az egyéni igényekhez igazíthassuk a gyakorlatokat.

Aviva gátizomtorna ára: 12.000 Ft

Jelentkezz még ma, hogy egészséges gátizmod legyen!

Ha nem tudsz személyesen találkozni velem, de szeretnél tenni valamit az izmaid egészségéért, ajánlom Medencefenék tréning e-bookomat, ami nem az Aviva gátizomtorna anyagát tartalmazza, de sok-sok érdekességet és hasznos infót gyűjtöttem össze benne, amivel egészségesebbé és izmosabbá teheted a gátizmokat. És természetesen egy fotókkal illusztrált gyakorlatsort is találsz benne.