Babavárásra készülve - Máté Noémi

Babavárásra készülve

Babavárásra készülve

Babát szeretnél és jó lenne teljesen felkészülten érkezni a várandósságba?

Babát szeretnél, de valamilyen egészségügyi probléma miatt nehezített terepen mozogsz?

Babát szeretnél, de nem tudod, hogy mit érdemes kerülni ebben az időszakban és mi az, amibe jó lenne belekezdeni?

 

Majd én segítek!

Hogyan?

Aviva tornával

Akár csak szeretnéd megkönnyíteni a teherbeesést, akár valamilyen nőgyógyászati probléma nehezíti a helyzeted, az Aviva módszerrel megnövelhetjük a babavárás esélyeit.

Gátizomtornával és medencefenék tréninggel

Aviva gátizomtorna vagy a medencefenék tréning gyakorlataival felkészítheted a testedet a várandósság idejére, ami nem csak kismamaként lesz segítségedre, hanem a szülés után is könnyebb és gyorsabb lehet a regenerálódás

Életmód tanácsadással és női egészség coachinggal

Ha bizonytalan vagy abban, hogyan lehetnél egészségesebb és készülhetnél fel a babavárásra, életmód tanácsadás keretében átbeszélhetjük az étrenddel- és edzéssel kapcsolatos dolgokat, a női egészség coaching keretében pedig kicsit mélyebbre is áshatunk.

Otthoni edzéstervvel és Pilates videókkal

Sokszor már az elegendő a könnyebb teherbeeséshez, ha egészséges életmódot él valaki és ennek része a rendszeres mozgás. Ráadásul a Pilates- és gerinctréning videókban kiemelt figyelmet kapnak a has- és hátizmok, melyek segítségével kisebb a derékfájás kialakulásának esélye kismamaként, illetve a szülés utáni időszakot is könnyebben át lehet vészelni, ha a gerinc körüli izmok erősek, egészségesek.