Egészség 2.0 - Máté Noémi

Egészség 2.0

Egészség 2.0

Azért szeretem az Instát, mert ott sima hashtagekkel le lehet tudni, hogy mi is vagyok #edzővagyok #coachvagyok #életmódtanácsadóvagyok #gerinctrénervagyok #Pilatesoktató vagyok. Ez az egész program azért született meg, mert ennyiféle hashtaget tudok magamra használni. Ez egy olyan online tréning, amiben mindenből van egy kicsi. Van, amit azért tettem bele, mert az edző énem fontosnak találja. Lesz benne pár elgondolkodtató kérdés, amit a coach énem választott bele a feladatok közé. A táplálkozási tanácsadó énem pedig arra próbál rávezetni, hogyan találd meg a számodra ideális étkezési szokásokat. Hát így.

Szóval ez egy életmódváltó tréning, amiben megtanulhatod, hogy mi is kell ahhoz, hogy egészséges legyél és jól érezd magad a bőrödben. Hogy mire kell figyelni a mozgásforma kiválasztásánál, hogyan találd ki, milyen étrend az ideális neked és úgy egyáltalán, hogyan alakítsd az életed úgy, hogy az az egészségedet szolgálja. 

Ez egy három hétig tartó online tréning, amin különböző témákon megyünk végig, főként az edzésről és étkezésről lesz szó (de nem fix étrenden keresztül, hanem hogy megtanuld, hogyan alakíthatod ki az ideális étrendet magadnak), de érintünk egy pár kiegészítő, de fontos témát is.

Az online tréning anyaga:

1. modul: célkitűzések (reális célok kialakítása az indulási helyzethez, szabadidő mennyiségéhez, egészségügyi állapothoz képest)

2. modul: stresszkezelés miértjei és hogyanjai

3. modul: étrendi alapok

4. modul: étkezési szokások átvariálása a te igényeidnek megfelelően

5. modul: edzés (mi a számodra legjobb edzés, gerincbarát edzésformák, tippek az elinduláshoz)

6. modul: étrend tökéletesítése

7. modul: menütervezés (összeadva az eddigi tudásodat hogyan lehet megtervezni az ideális étrended)

8. modul: edzéstervezés (hogyan érdemes összeállítani az edzést, mire kell figyelni, mintagyakorlatsorok)

BÓNUSZ: NEMbikini projekt ebook (3800 Ft értékben) és Hasizom edzésterv (2999 Ft értékben) ajándékba!

BÓNUSZ: zárt fb csoportban kérdezz-felelek minden modul után, hogy személyre szóló válaszokat kaphass


A tanfolyam ára: 9999 Ft

Ha még nem állsz készen a tréningre, próbáld ki mini gerincátmozgató videómat, hiszen már egy kis mozgással is sokat teszel az egészségedért!