Aviva

Mire számíthatok a tanfolyamon?

A tanfolyam elején végigbeszéljük, hogy milyen dolgokra kell figyelni a mindennapokban a női szervezet egészséges működése érdekében (étrend, testtartás, mozgás), illetve az Aviva tornával kapcsolatos tudnivalókat is megbeszéljük, majd pedig végigvesszük a gyakorlatokat, amiket ezután otthon tudtok végezni.

Hogy működik a privát aviva óra?

Az egyéni Aviva betanuló alkalomra e-mailben tudsz jelentkezni. Segítség, ha megírod kezdésnek, hogy milyen időpontokban érsz rá (délelőtt, kora délután vagy csak munkaidő után, illetve munkaidő után mi a legkorábbi lehetséges időpont, ami jó lehet. E-mailben egyeztetünk időpontot, a torna elsajátítása nagyjából 2-2,5 órát vesz igénybe egyéni formában.

A helyszínen matrac biztosítva, neked csak kényelmes tornázós ruhát és zoknit kell hoznod (cipő nem szükséges), illetve papírt és tollat, ha szeretnél jegyzetelni. Az egyéni órán végigvesszük, hogy a te helyzetedre vonatkozóan mikre kell figyelned a torna, étkezés és egyéb területeken, majd végigvesszük a gyakorlatokat, amiket ezután otthon tudsz végezni.

A tréning díját a helyszínen készpénzben (pontosan kiszámolt összeg esetén) vagy előre utalással tudod rendezni. A tréning után e-mailes kommunikáció keretében bármikor rendelkezésre állok és a későbbiekben egyéni gyakorlóórára is van lehetőség.

Milyen helyszínen tudok résztvenni Aviva tanfolyamon?

Egyéni órákat a 11. kerületben tartok (Móricz Zsigmond körtértől 3-4 percre).

Félprivát tanfolyamokon is ezen a helyszínen lehet részt venni (3 fő).

4 fő felett Budapesten belül házhoz megyek, 5 fő felett pedig Pest megyén belül is, előre egyeztetett időpontban

Mit jelent a félprivát tanfolyam?

Ezeken a családias hangulatú tanfolyamokon 2-3 fő vesz részt, helyszíne a 11. kerület, Móricz Zsigmond körtértől 3-4 percre található. A félprivát tanfolyam ára 15.000 Ft/fő.

Mennyi ideig tart a tanfolyam és hány alkalmas?

A gyakorlatokat egy workshop jellegű alkalom folyamán átvesszük, ezután már otthon egyedül is tudsz tornázni, azaz csak egyetlen egyszer kell találkoznunk. Utána természetesen lehetőség van gyakorló órákra, ha szeretnéd, de csak egyéni formában, csoportos gyakorló órákat jelenleg nem tartok.

A tanfolyam ideje egyéni formában nagyjából 2-2,5 órát vesz igénybe, a félprivát tanfolyam többnyire 2,5-3 órás,  a csoportos alkalom esetén létszámtól függőn 3-4 órás időtartammal érdemes számolni.

Tehát egyszer 2,5-4 órás időtartammal kell számolni, csoportlétszámtól függően.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A csoportos tanfolyam ára: 12.000 Ft/fő

Félprivát, 2-3 fős tanfolyam: 15.000 Ft/fő

Egyéni alkalom: 22.000 Ft/fő (egyéni órát csak a 11. kerületben tartok)

Fizetni csoportos tanfolyam esetén utalással, egyéni alkalom esetén utalással vagy a helyszínen készpénzben lehet.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

Egyéni és csoportos Aviva tanfolyamra egyaránt az aviva (kukac) matenoemi.hu címre küldött e-mailben tudsz.

Mennyi idő után számíthatok válaszra, ha e-mailt írok?

1-2 munkanapon belül válaszolok minden üzenetre (kivéve, ha szabadságon vagyok, de akkor ezt jelzem out of office üzenetben), érkezési sorrendben válaszolok az üzenetekre, úgyhogy ilyen időintervallumon belül nem kell újraküldened az üzenetet, amíg nem válaszolok. Ha 3-4 napig síri csönd és hullaszag, akkor valószínűleg az éter benyelte az üzenetet, akkor zaklass újra, de ha rajtam múlik, 1-2 munkanapon belül mindig válaszolok (nem ígérek azonnali választ, mivel reggeltől estig óráim vannak, ezért nem ülök a gépnél folyamatosan).

Jeleznem kell, ha átutaltam a pénzt, hogy tudd?

Nem szükséges, a tanfolyam előtt úgyis átnézem az átutalásokat, ha nem érkezett meg az összeg, jelzem.

Milyen ruhát hozzak?

Kényelmes tornázós ruhára van csak szükség, cipőt nem kell hozni, a zokni viszont jól jön, mivel a gyakorlatok egy része kényelmetlen mezítláb. Hűvösebb időszakban érdemes egy extra pulcsival is készülni, mert az elején, amíg beszélek, nem biztos, hogy elég meleg az edzős ruha. 

Hacsak nem ragaszkodsz a saját matracodhoz, akkor nem szükséges hoznod, a tanfolyami helyszínen is vannak matracok.

Mennyivel a tanfolyam előtt érkezzek meg?

Mivel folyamatosan óráim vannak és nincs külön váróhelyiség, max 5-10 perccel a tanfolyam előtt érdemes érkezni.

A tanfolyam időpontjában épp menstruálni fogok, jöhetek azért?

Menstruáció idején is lehet tornázni, de azokat a napokat érdemes kihagyni, amikor erős a vérzés, mivel a tornával alhasi vérbőséget idézünk elő, ezért felerősítheti a vérzést. A gyengébb napokon nyugodtan lehet tornázni (ez egyéni, hogy ki élvezi közben és ki nem). A betanító tanfolyamon még ennyire sem problémás, ugyanis nem szünet nélkül végezzük a gyakorlatokat, meg-megállunk a magyarázások miatt, így általában nem szokott problémát jelenteni még az intenzívebb napokon sem. Szerintem nyugodtan lehet tornázni ilyenkor is, de ez teljesen egyéni, hogy kinek mennyire kényelmes. Velem többször előfordult már, hogy a tanfolyam idején menstruáltam – zseniális szervezési képességeimnek köszönhetően a legerősebb napokon – és nem okozott különösebb problémát, pedig én intezívebben végzem a gyakorlatokat, mint nektek kell majd, hogy rendesen látszódjon minden mozdulat. 

Másnál már elvégeztem az alaptanfolyamot, jöhetek így is  egyéni gyakorló órára?

Egyéni gyakorló órára ebben az esetben is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban átvesszük a gyakorlatokat (az egyéni gyakorlóóra ára 7.000 Ft/60 perc függetlenül attól, hogy nálam vagy másnál végezted a tanfolyamot).

Mikor és hol tartasz gyakorló órákat?

Jelenleg csak egyéni formában elérhető a gyakorló óra (a 11. kerületben), csoportos gyakorlóórát nem tartok. De barátnővel összefogva is jöhettek közösen, mindegy, hogy 1 vagy 2 fő vesz részt, 7.000 Ft, tehát ha ketten jöttök, feleannyiba kerül.