LoveYourBelly

Mire számíthatok a LoveYourBelly tanfolyamon?

A tanfolyam elején végigbeszéljük, hogy milyen dolgokra kell figyelni a mindennapokban az egészséges hasizom érdekében (testtartás, emelés, tiltott és ajánlott edzésformák, stb). Ezután mindenkit megvizsgálok, hogy milyen állapotban van a hasizma, mekkora az esetleges szétnyílás, majd ennek megfelelően elmondom, kinek mit lehet tornázni, mely gyakorlatok végezhetőek a LYB gyakorlatsorból. Végigvesszük a gyakorlatokat, odafigyelve a helyes légzésre és testtartásra a gyakorlatok közben, majd a tanfolyam után mindenki megkapja a gyakorlatokat elektronikus formában.

Milyen helyszínen tudok résztvenni tanfolyamon?

Egyéni órákat a 11. kerületben tartok (Móricz Zsigmond körtértől 3-4 percre), illetve Skype-on. Kiscsoportos tanfolyamokon is ezen a helyszínen lehet részt venni (max 5 fő).

4 fő felett Budapesten belül házhoz megyek, 5 fő felett pedig Pest megyén belül is, előre egyeztetett időpontban.

Mennyi ideig tart a tanfolyam és hány alkalmas?

A gyakorlatokat egy workshop jellegű tanfolyamon átvesszük, ezután pedig már otthon tudsz egyedül is tornázni, azaz csak egyetlen egyszer kell találkoznunk. Utána természetesen lehetőség van gyakorló órákra, ha szeretnéd, de csak egyéni formában (5000 Ft/60 perc, függetlenül attól, hogy nálam tanultad a módszert vagy másnál), csoportos gyakorló órákat jelenleg nem tartok.

A tanfolyam időtartama egyéni formában nagyjából másfél órát vesz igénybe, 2-3 fős félprivát tanfolyam esetén bele szoktunk futni a két órába, a csoportos alkalmakon pedig általában 2,5-3 óra alatt szoktunk végezni.

Tehát egyszer 1,5-3 órás időtartammal kell számolni, csoportlétszámtól függően.

Mennyibe kerül a tanfolyam és hogyan fizethetek?

A csoportos tanfolyam ára: 8.000 Ft/fő

Félprivát, 2-3 fős tanfolyam: 10.000 Ft/fő

Egyéni alkalom: 12.000 Ft/fő (egyéni órát csak a 11. kerületben és Skype-on tartok, az ár mindkét verzióban ugyanaz)

Csoportos tanfolyamot előreutalással, egyénit alkalmat utalással vagy a helyszínen készpénzben lehet fizetni. 

Jeleznem kell, ha átutaltam a pénzt, hogy tudd?

Nem szükséges, a tanfolyam előtt úgyis átnézem az átutalásokat, ha nem érkezett meg az összeg, jelzem.

Mit tartalmaz a tanfolyam díja?

A workshop árát és az elektronikus formában átküldött tanfolyami anyagot (gyakorlatok, étkezéssel és életmóddal kapcsolatos információk).

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

Egyéni és csoportos LoveYourBellyre egyaránt a noemi (kukac) matenoemi.hu címre küldött e-mailben tudsz.

Mennyi idő után számíthatok válaszra, ha e-mailt írok?

1-2 munkanapon belül válaszolok minden üzenetre (kivéve, ha szabadságon vagyok, de akkor ezt jelzem out of office üzenetben), érkezési sorrendben válaszolok az üzenetekre, úgyhogy ilyen időintervallumon belül nem kell újraküldened az üzenetet, amíg nem válaszolok. Ha 3-4 napig síri csönd és hullaszag, akkor valószínűleg az éter benyelte az üzenetet, akkor zaklass újra, de ha rajtam múlik, 1-2 munkanapon belül mindig válaszolok (nem ígérek azonnali választ, mivel reggeltől estig óráim vannak, ezért nem ülök a gépnél folyamatosan).

Hogy öltözzek, milyen ruhát hozzak?

Semmi extrára nincs szükség, kényelmes, tornázós ruha kell csak, bármi, ami más órára is jól jön (például Pilates, jóga), de cipő nem kell, a gyakorlatokat matracon fekve végezzük. A 9. és 11. kerületi teremben van matrac, úgyhogy hacsak nincs külön vágyad, hogy a sajátodon tornázz, nem szükséges matracot hozni. A százhalombattai helyszínen nincs matrac biztosítva. 

Hozhatom a babámat a tanfolyamra?

Egyéni foglalkozásra minden esetben hozhatod, csoportosnál a létszámtól függ, illetve két totyogósnál többet nem szokott elbírni ennyi négyzetméter. Úgyhogy ha csoportos tanfolyamról van szó, jelezd légyszi e-mailben, hogy babástól jönnél, de egyénire kérdezés nélkül is hozhatod nyugodtan ;)

Szülés után mikor kezdhetek tornázni a LoveYourBelly gyakorlataira?

Sima szülés után 6 héttel, császár után 10-12 héttel érdemes a gyakorlatokat elkezdeni.

Mennyivel a tanfolyam előtt érkezzek meg?

Mivel folyamatosan óráim vannak és nincs külön váróhelyiség, max 5-10 perccel a tanfolyam előtt érdemes érkezni.

Bármi egyéb kérdésed van, e-mailen, a noemi (kukac) matenoemi.hu címen felteheted, 1-2 munkanapon belül válaszolok.