Minden más

Hogyan érhetlek el a leggyorsabban?

E-mailben, mert arra bármikor tudok válaszolni, bármikor félbehagyhatom. Amikor nem edző vagyok, akkor angoltanár, így folyamatosan óráim vannak, ritkán tudom felvenni a telefont. A szünetekben szeretek hobbimnak, az evés-ivás-pisilés szentháromságnak hódolni, úgyhogy ritkán tudom felvenni a telefont, de evés-ivás közben vagy a metrón-villamoson ücsörögve gépelni azért még tudok, így mindenképpen az e-mail a leghatékonyabb megkeresési forma.

Naponta kétszer egészen biztosan leülök az outlook elé és válaszolok az üzenetekre, 1-2 munkanapon belül igyekszem mindenkinek válaszolni, amikor épp nem vagyok szabadságon, de ezt automatikus válaszban jelezni szoktam.

Otthoni edzéstervet szeretnék, mi ennek a menete?

Több lehetőséged is van.

  • e-mailben jelzed, hogy szeretnél egy edzéstervet, küldök egy kérdőívet és a válaszaid alapján összeállítok egy csinos kis tervet. Az edzésterv ára 10.000 Ft (az edzésterv frissítése, átdolgozása pedig 4.000 Ft).
  • edzéstervet és konzultációt is igényelsz. Ez a leghatékonyabb verzió szerintem. A kérdőív alapján összeállítok neked egy edzéstervet, majd eljössz egy konzultációra, ahol végigvesszük a gyakorlatokat, esetleg módosítunk az eredeti terven és ezt a módosított verziót küldöm át e-mailen. Ez azért jó, mert a személyes találkozó informatív számora, ezért sokkal hatékonyabb és egészségesebb edzéstervet tudok összeállítani neked, mivel kiderülhetnek olyan dolgok is a gyakorlatok közben, amikről nem is tudtál korábban vagy csak elfelejtkeztél róla. 
  • edzésterv előtt, után vagy rendszeresen pár hetente tartunk egy-egy konzultációt

A konzultáció és az egyéni óra ára minden esetben 5.000Ft/60 perc.

Szétnyílt hasizmom van, így is tudsz nekem edzéstervet írni?

Persze, sőt, ez a specialitásom!

Pilatesre szeretnék hozzád menni, mikor lenne ez megoldható?

Egy ideig  szünetelnek a csoportos órát, addig a letölthető videóim közül tudsz választani :)

Mi a szösz az a fitness coaching?

Ez egy olyan beszélgetős alkalom (vagy három, vagy többször három), amikor megválaszolom az összes edzéssel, egészséges táplálkozással kapcsolatos kérdésedet, segítek megfejteni, hogy mi az oka annak, ha valami nem megy, közösen újraírjuk a céljaidat, reális célkitűzésekkel és motivációval segítelek az ideális testsúly és egészségi állapot elérésében. Ezeken az alkalmakon a táplálkozásra, edzésre, motivációra és minden egyébre kitérünk, ami segíthet abban, hogy ténylegesen sikerüljön az edzést és az egészséges életmódot a mindennapjaidba beilleszteni.