LoveYourBelly

Miben segít a LoveYourBelly torna?
Kinek való a LoveYourBelly torna?
Gyakori kérdések a LoveYourBelly mozgásprogrammal kapcsolatban
LoveYourBelly tanfolyami időpontok
LoveYourBelly tanfolyam helyszínek
LoveYourBelly tanfolyam árak
Jelentkezni szeretnék LoveYourBelly tanfolyamra vagy egyéni foglalkozásra!
Akik már próbálták a LoveYourBellyt…

A LoveYourBelly egy olyan hasizom erősítő módszer, ami a Pilates és a jóga “legütősebb”, leghatékonyabb gyakorlatai segítségével segít megerősíteni a törzs izomzatát. Nem csak azt az izmot, amitől kockás lehet a hasunk, hanem azokat is, amik az esztétikai pluszon kívül is nyújtanak előnyöket: segítenek a belső szervek, illetve a gerinc megtámasztásában, így kezelnek (=tünetmentessé tesznek) jó pár problémát és a fájdalomtól is segítenek megszabadulni. Ezen felül megelőzésre is kiváló. Sőt, laposabb lehet a hasunk, karcsúbbá is válhatunk.

Kinek való a LoveYourBelly?

Szerintem mindenkinek, mert én nagyon szeretem :)

De ha az nem motivál eléggé, hogy én élvezem a gyakorlatokat, akkor íme egy lista, hogy kiknek érdemes elsajátítani a módszert, mert ezekre könnyen nyújthat megoldást:

– várandósság után szeretnéd visszanyerni a hasad feszességét

– várandósság során szétnyílt a hasizmod és nem záródik össze (sok esetben a tornával elkerülhető a műtét)

– hát és derékfájással küzdőknek

– köldök- vagy gerincsérv esetén (vagy ha nagyon szeretnéd, ha sose lenne ilyened)

– mozgásszegény életmód esetén (segít megelőzni az ülő életmódból fakadó derékfájdalmakat, illetve ideális torna, ha érzed, hogy valamit kellene mozogni, de nincs kedved ugribugrizni)

– vagy ha semmi egyéb célod nincs, mint hogy lapos és izmos legyen a hasad ;)

Ahogy a barátnőm fogalmazott, a torna nem csak kezdőknek ideális, hanem “fitneszterminátoroknak” is, hiszen a gyakorlatok nehézségi szintje, illetve ismétlésszáma jól variálható – kihívást találhat benne kezdő és haladó egyaránt.

A torna gyakorlatait egy 3 órás tréningen lehet elsajátítani, ami után a gyakorlatokat akár otthon is végezheted egyedül. A tréningen nem csak a gyakorlatokat vesszük végig (ezeket megkapod képekkel illusztrált formában), hanem beszélgetünk arról, hogyan gyorsítható a látványos fogyás a táplálkozás segítségével, illetve milyen kiegészítő mozgás ideális és melyik kevésbé ideális kiegészítése a tornának egyes egészségügyi problémák esetén. Szó esik olyan dolgokról, mint kalória, szénhidrát, fehérje, zsír, ezek hatása a testre, egészséges étkezés, a hasizom felépítése és hogy ezekkel mit is kezdjünk.

Csoportos tréning időpontjai:

2019. február 22. (péntek) 9:00 – 11. kerület 

Jelentkezés a lap alján, e-mailben!

Amennyiben egy csoport összeszerveződik, szívesen tartok tanfolyamot (Budapest területén bárhol, minimum 4 fő esetén – 11. kerületi helyszínen 3 főtől), de általam szervezett tanfolyam bizonytalan ideig nem várható.

 

Csoportos tréningek helyszíne

11. kerület (Móricz Zsigmond körtérnél).

A csoportos időpontokon kívül magánórában vagy félprivát órában is tartok LoveYourBelly tanfolyamot (1-3 fő esetén 11. kerületi helyszínen, 4-5 fő felett házhoz megyek Pest megyén belül), amire időpontot e-mailben lehet egyeztetni.

LoveYourBelly tanfolyam árak:

Csoportos tréning ára: 8000 Ft/fő

Magánóra ára: 12.000 Ft/fő (Skype-on is, ha olyan városban/országban élsz, ahol a személyes óra nem megoldható)

Két-három fős magánóra ára: 10.000 Ft/fő

Egyéni gyakorló óra ára: 5.000 Ft/60 perc (átvesszük a gyakorlatokat, korrigáljuk, ami szükséges, megvizsgálom a változást, illetve minden felmerülő kérdésre válaszolok)

Az ár tartalmazza a tanfolyamon való részvételt, illetve a gyakorlatokat és életmóddal kapcsolatos tanácsokat tartalmazó segédanyagot.

Fizetés módja: csoportos tanfolyam esetén előre utalással, egyéni foglalkozás esetén előre utalással vagy a helyszínen készpénzben.

Jelentkezés: e-mailben a lap alján vagy a kapcsolat menüpontban található formon keresztül. Egyéni óra esetén kérlek, írd meg, hogy mikor lenne neked ideális a torna (délelőtt, kora délután vagy estefelé), hogy eszerint tudjak időpontokat írni neked.

LoveYourBelly vélemények

A tréningről többet olvashatsz az alábbi linkeken – arról, hogy mások milyennek látják a tornát:

Dívány – Otthon hasizomtorna megereszkedett hasra, szétnyílt izmokra

Sikersztori a tornával – Zsófi ügyesen megtanulta a tornát és szorgosan végezte is :)

Amikor a torna antidepresszánsként is működik – A Vaslédi kipróbálta a LoveYourBellyt

Ha szeretnél szülés utáni edzéssel, életmóddal kapcsolatos infókat olvasni, kattints ide és töltsd le a “Negyedik trimeszter – 12 tipp a hatékony felépüléshez” című ingyenes ebook-omat.