Noemilates újratöltve! Gerinctréning öt felvonásban

Noemilates újratöltve! Gerinctréning öt felvonásban

Ősszel megtörtént a csoda és pár évnyi halogatás után tényleg felvettem pár videót, hogy otthon is tornázhassatok velem együtt. Többen jeleztétek, hogy jajj, hát a 60 perc néha kicsit sok egyben, nem lehetne-e rövidebb. Najó. Akkor a téli csoda jegyében a tietek a második turnus videó. Mármint azért a nagy varázslat-élmény, mert nálam mindig csoda, ha a videókra tett ígéreteimet be tudom tartani különösebb csúszás nélkül. Jó, ezt is decemberre terveztem, de ezt nem is nagyon hangoztattam, úgyhogy csak én magam tudtam, hogy egy hónapos késésben vagyok :D De mindjárt-mindjárt itt van, január 16-tól elérhető a Noémilates második válogatása.

noemilates

Gerinctréning light

Könnyed átmozgatás, van benne sok nyújtózás és egyensúlyozás, térdelőtámaszban végzett mókás gyakorlatok.

Időtartam: 30 perc

Gerinctréning medium

Könnyed átmozgatás, de talán egy picit több erősítő gyakorlattal (például plankek is szerepelnek benne – de nyugi, lehet egyszerűsíteni a gyakorlatokon bármikor)

Időtartam: 30 perc

Gerinctréning medium+

Kicsit intenzívebb gerincátmozgatás, farizom megdolgoztatásával (mert az elengedhetetlen az egészséges gerinchez) és egyensúlyozó gyakorlatokkal tarkítva.

Időtartam: 50 perc

Jóga inspirálta gerinctréning

A jógaászanákból merítettem ihletet, hogy teljesen jól átmozgathassuk a gerincet, kicsit dinamikus jóga, gerinctréning és Pilates mix ez a videó.

Időtartam: 30 perc

Kislabdás gerinctréning

Nem sok magyarázatra szorul, a piros labda ott a kezemben és úgy mozgok erre-arra. Használjuk majd egyensúlyozáshoz és a váll kimozgatásához is. A kislabda könnyedén helyettesíthető egy párnával, plüssállattal, illetve csak a fantáziád szab határt, hogy mivel.

Időtartam: 30 perc

Közkívánatra egyik videó sem koreografált, nem bonyolult, nem követhetetlen, egymás után jönnek a gyakorlatok és gondolkozni sem kell a torna közben. Csak figyelni a helyes kivitelezésre.