Pilates oktatóképzés

PILATES MÁSKÉPP – AZ IGAZI CORE TRÉNING

Csepely Timivel évek óta oktatunk Pilatest, nagy szerelem számunkra a módszer. Ezzel párhuzamosan mindketten tanulmányokat folytattunk a gerinc hatékony edzésének témájában. A Pilates Másképp elnevezés és koncepció Timi  szüleménye: a Pilates klasszikus gyakorlatait módosította, kombinálta úgy, hogy a modern gerinctudomány ismeretei szerint is megfelelő legyen.

Timivel közösen kidolgoztunk egy szemléletet, mely a Pilatest a klasszikus koncepcióból átvezeti egy sokkal modernebbe, ami a mai ember igényeinek jobban megfelel.

 

A Pilates Másképp – Az igazi core tréning koncepció tulajdonképpen alig rugaszkodik el az eredetitől, hisz a Pilates mindig egy mélyizomfejlesztő módszer volt, de nem ennek fényében oktatatták a módszert az oktatóknak.

Szeretnénk Pilates hagyományát új alapokra helyezni, az oktatóknak nagyobb szabadságot és mélyebb elméleti tudást adva. Nem veszít semmi sem az értékéből a módszer, ha modernizáljuk és akár saját kreativitásunk szerint adjuk tovább. A cél a vendégek közérzetének, fizikai fittségének javítása tudományosan igazolt, anatómiailag korrekt gyakorlatokkal. A mi szemléletünk szerint a Pilates ezt lehetővé teszi számunkra!

Neked való a képzés:

  • ha szeretnél mélyebben megismerkedni a pilates módszerrel
  • ha szeretnéd érteni, nem csak ismételni a módszert
  • ha szeretnél korszerű szemlélettel oktatni
  • ha biztonságos, de hatékony mozgásprogramot szeretnél megismerni
  • ha széles célcsoporton szeretnél segíteni munkáddal

A tanfolyami időpontok már tervezés alatt vannak. Ha érdekel a képzésünk, szeretnél te is Pilates oktatóvá válni, akkor figyeld a honlapot  a friss időpontokért és iratkozz fel és elsők között küldjük el neked képzési tájékoztatónkat!

.

Pilates képzéseink:

  • Pilates oktatóképzés (Pilates alapképzés)
  • Pilates kis-és nagylabdával (oktatói továbbképzés nem csak Pilates oktatóknak)
  • Pilates kézisúlyzóval és gumiszalaggal (oktatói továbbképzés nem csak Pilates oktatóknak)
Kövess minket facebookon is!

 

 

Itt-ott írtam is a képzésről némi érdekességet vagy hasznosat: