Aviva módszer

Miben segít az Aviva torna?
Gyakori kérdések az Aviva mozgásprogrammal kapcsolatban
Aviva tanfolyami időpontok
Aviva tanfolyam árak
Aviva tanfolyam helyszínek

Aviva torna, a nőgyógyászati problémák „helyrehozója”

Az Aviva torna főleg a hasizom alsó szakaszát, a gátizmokat és a farizmokat mozgatja meg és ezzel ér el nagyon pozitív hatást. Tulajdonképpen az egész lényege, hogy az adott területen felpezsdül a vérkeringés (hatására egységnyi idő alatt négy-ötszörös mennyiségű vér áramlik át a szerveken), így a torna idején minden sokkal hatékonyabban üzemel. Ettől sokkal egészségesebben működnek a belső szervek, sőt, a hormonháztartásra is pozitív hatással van. Az erősítő és vérkeringés-fokozó gyakorlatok között enyhe nyújtó gyakorlatok is találhatók, melyek a vérbőséggel együtt, közös erővel, akár a petevezetékek letapadását is oldhatják, éppen ezért sokszor úgy találnak a tornára a nők, hogy alternatív módszereket keresnek a meddőségük kezelésére.

Az Aviva torna az alábbi problémákon segíthet:

– rendezetlen vagy görcsös ciklus
– ciszták, miómák felszívódását segítheti
– bizonyos meddőséget okozó problémák esetén
– ha a hormonháztartás felborult
– könnyíthet a változókor tünetein
– segít a hormonális eredetű súlytöbblettől való megszabadulásban

A módszer gyakorlatai több területre is kiterjednek, így férfiaknak, inkontinenciával küzdőknek, változókor kellemetlen tüneteitől szenvedőknek és kismamáknak vagy kismamaságra vágyó hölgyeknek egyaránt tud segítséget nyújtani.

Az alap gyakorlatsort az egyalkalmas alaptanfolyamon vagy egyéni foglalkozáson lehet elsajátítani. A tanfolyamon megtanuljuk az alap gyakorlatsort, annak rövidített változatát, a pánik gyakorlatot, illetve a mindenkor és mindenhol végezhető gyakorlatot, valamint átbeszéljük, hogy milyen életmód-változtatásokat érdemes tenni céljaink elérése érdekében (pl.: helyes testtartás, helyes alvás, étkezés, stb).

Szeretettel várok mindenkit a tanfolyamon vagy egyéni foglalkozáson, aki szeretne tenni egy kicsit egészségéért!

Egy-egy esetben a torna ellenjavalt, ezért érdemes érdeklődni (e-mailben, a lap alján lévő kapcsolati formon kerezstül), hogy végezhető-e a torna (például fogamzásgátló tabletta szedése mellett – utána viszont kifejezetten hasznos -, hormonkezelés idején, spirál mellett, endometriózis bizonyos eseteiben, illetve rákos megbetegedések esetén, stb).

A csoportos tanfolyam 3-4 órát vesz igénybe, az egyéni alkalom 2-2,5 órát.

Aviva gátizomtorna

Medencefenék izmainknak, gátizmainknak fontos feladatuk van: biztosítják a hasüregi szervek alátámasztását, és magukba foglalják a húgycső, a hüvely, illetve a végbél záróizmait. Ha a medencefenék izomzata meggyengül, belső szerveink megsüllyedhetnek és a záró funkció is károsodhat, mely számos kellemetlen problémát eredményezhet: stresszinkontinenciát (pl. tüsszentés, köhögés, nevetés, nehéz tárgyak emelése hatására akaratlan vizeletvesztés), szél-és széklettartási problémák kialakulását, méh- és hólyagsüllyedést stb.

A kitartóan végzett tornával ezek a problémák megelőzhetők, tüneteik enyhíthetőek, illetve örömtelibbé tehetik a szexuális együttléteket.

Az Aviva gátizomtorna egyéni óra keretében elsajátítható, majd otthoni gyakorlás keretein belül a feladatok könnyedén végezhetőek, a mindennapokba beilleszthetőek.

Legközelebbi időpontok:

2019. január 18. 17:00 (péntek) – 11. kerület – FÉLPRIVÁT (jelentkezés a lap alján, e-mailben)

A tréningek pár hétig szünetelnek, Szabó Kittit bátran ajánlom, forduljatok hozzá bizalommal!

Aviva foglalkozások: árak

Aviva csoportos tanfolyam ára: 12.000 Ft

Félprivát tanfolyam (3 fős kiscsoport): 15.000 Ft

Aviva egyéni foglalkozás:  22.000 Ft (csak a 11. kerületben)

Aviva egyéni gyakorló óra: 7.000 Ft

Aviva gátizomtorna (egyéni): 12.000 Ft

Aviva gátizomtorna gyakorló óra: 5.000

csoportos gyakorló órára jelenleg nincs lehetőség

Fizetés módja: csoportos tanfolyam esetén utalással, egyéni foglalkozás esetén utalással vagy a helyszínen készpénzben.

Aviva torna lehetséges helyszínei:

Budapest, 11. kerület (Móricz Zsigmond körtérnél)

Ha szeretnél 25 perced a gerinced egészségéért mozogni, kattints ide és töltsd le a “25 perc a gerincedért” című ingyenes videómat.