Otthoni edzésterv

Ha szeretnél otthoni edzéstervet, mert egyedül szeretsz saját otthonodban tornázni, nincs időd terembe utazgatni, nem tudod kire bízni a gyereket, vagy bármi egyéb ok miatt, segítek abban, mit tornázz. Legyen a cél a fogyás, alakformálás, gerincproblémák megelőzése, otthoni gerinctréning, Pilates, elkészítek egy könnyen követhető edzéstervet és neked már „csak” követned kell azt.

Otthoni edzésterv összeállítása: 10.000 Ft (pár gondolat arról, hogy is néz ki az edzésterv, amit tőlem kaphatsz)

Gyakorlatok bemutatása személyes találkozással egybekötve: 4.000 Ft/60 perc (konzultáció helyszíne: 11. kerület vagy Skype-on), azaz konzultáció és otthoni edzésterv: 14.000 Ft

Edzésterv „frissítése”, azaz ha már unod a régit vagy csak már túl könnyűvé vált és szeretnél tovább fejlődni: 4.000 Ft

Egyéni konzultáció keretében (4.500 Ft/alkalom) lehetőség van:

  • megbeszélni, hogy céljaid elérése érdekében milyen típusú csoportos órákat érdemes látogatnod és milyen gyakorisággal, mikre érdemes figyelni, mumusgyakorlatokat begyakorolni
  • megvizsgálom a hasadat és megvitatjuk, szükség van-e speciális tornára, hogy a szétnyílt hasizmod kezeljük
  • saját magad által összeállított étrend megbeszélésére, korrigálására
  • saját magad által összeállított edzésterv megbeszélésére, korrigálására

Ha szeretnéd a fentiek bármelyikét igénybe venni, írj e-mailt a noemi (kukac) matenoemi.hu címre és megbeszéljük a részleteket!

Ha pedig szeretnél  szülés  utáni edzéssel, életmóddal kapcsolatos infókat olvasni, kattints ide és töltsd le a “Negyedik trimeszter – 12 tipp a hatékony felépüléshez” című ingyenes ebook-omat. 
Ha pedig inkább egy 25 perces edzésre van szükséged, kattints ide és a hírlevélre feliratkozással egybekötve tied is lehet a gerincátmozgató videó.