Szülés után 0-20 évvel - Máté Noémi

Szülés után 0-20 évvel

Szülés után 0-20 évvel

Nemrég szültél és mindenki csak a babával foglalkozik, de hogy veled mi történik, senki nem kérdezi?

Szülés után érzed, hogy valami nem okés, de nem kapsz választ a kérdéseidre, hogy most hogyan tovább és ez vajon normális-e vagy foglalkozni kell vele?

Már évekkel ezelőtt szültél, de még mindig érzed a szülés utózöngéit?

Időnként megkérdezik, hogy ismét terhes vagy-e, mert a hasad alapján kismamának tűnsz?

Szeretnél újra edzeni, de a szokásos edzések nem esnek jól, de azt sem tudod, miért?

Segítek tisztázni az összes kérdést és bizonytalanságot, ami felmerült benned!

 

Életmód tanácsadás és edzéskonzultáció

Ha szeretnéd megvitatni, hogy amilyen változásokat tapasztalsz, normális-e vagy kell-e vele foglalkozni és ha igen, mi a legmegfelelőbb módja. Kérdezz-felelek és edzéstervezés, szakemberek ajánlása, ha túlmutat a dolog a kompetenciámon, segítek, merre érdemes indulni.

Gátizomtorna és medencefenék tréning

Ha szülés után szeretnéd regenerálni a gátizmokat, egyéni órán tornázhatunk együtt, vagy ebookból is elsajátíthatod a gyakorlatokat, ha a kimozdulás is nehezen megoldható.

Szétnyílt hasizom regenerálása

Szülés után szükséges a hasizmot regenerálni, akár szétnyílt a hasizom, akár csak megnyúlt, amire kiválóan alkalmas a LoveYourBelly hasizomregeneráló tréning.

Otthoni edzésterv

Szeretnél otthon tornázni, de nem tudod, hogyan kellene belekezdeni. Egyéni igényeknek, egészségügyi (gátizom-kímélő, szétnyílt hasizom esetén is végezhető + ízületi problémák) és élethelyzetednek megfelelően állítok össze edzéstervet, amit otthon könnyedén tudsz követni (nyomtathatott edzésterv és neked felvett saját edzős videó formájában is elérhető)

Pilatesvideók és letölthető edzéstervek

A webshopban több olyan edzésterv és elérhető, ami szülés utáni időszakban is végezhető, találsz olyat is, ami szülés után fél évvel vagy szülés után 20 évvel végezhető.

Life coaching

Ha a lelkedet szeretnéd rendbe szedni, ha kell valaki, aki meghallgat, beszélget veled, átérzi a problémáidat és segít kitalálni, hogyan tovább, life coaching keretein belül segíthetek.