Beleférek a szülés előtti farmeromba – beachbody edzésterv

4490 Ft

Erősítő, alakformáló edzésterv, ami segít abban, hogy beleférj a régen látott farmerodba. Három nehézségi szint, hogy biztosan eljuss kezdődől a középhaladó szintig és otthon dolgozhass az áhított forma eléréséért.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Szeretnél újra edzeni szülés után, de azt sem tudod, hogyan kezdj bele?

Szeretnéd, ha lenne egy célod, hogy mit lenne jó elérni? Mondjuk beleférni a régi kedvenc farmerodba?

Szeretnéd, ha ehhez kapnál némi segítséget?

 

TUDOM, MIT ÉRZEL!

Ezerszer elhatároztad már, hogy edzeni kellene vagy valahogyan lefogyni, de aztán belevetetted magad az internetbe és találtál egy csomó ellentmondásos infót. Majd pedig nem tudtad eldönteni, hogy melyiknek higgy és inkább feladtad.

Van, aki szerint ezt ne csináld, azt ne csináld, mások szerint pedig csak felesleges túlaggódás az egész és azt sem értik, miért van benned bármilyen bizonytalanság.

Tele vagy bizonytalansággal, de semmi gond, itt vagyok neked én!

Ebben az e-bookban megmutatom neked lépésről lépésre, hogyan juthatsz el a szüléstől addig, hogy ne kelljen aggódnod, hogy egy-egy gyakorlatot végezhetsz-e vagy sem. Sőt, azt is megmutatom, hogyan építsd fel az edzéseidet fokozatosan, hogy tényleg olyan formás legyél, amilyen csak szeretnél lenni!

 

Segítek neked!

Megmutatom neked, hogyan lehet nulláról a formásan szűk farmer viseléséig EGÉSZSÉGES módon eljutni. Mire kell figyelni, mikor lehet belekezdeni az edzésbe, milyen extrákra kell odafigyelni, mik lassítják és mik gyorsítják a folyamatot. Ha pedig grafomán énem elárulta neked az elméleti hátterét a beachbody-ig eljutásnak, három nehézségi szintű edzéstervet mutatok neked, mivel hiszek abban, hogy a fokozatosság a tartós eredmény titka!

 

Mik az előnyei, ha ezt az edzéstervet követed?

 • megtanulhatsz okosan edzeni
 • megtudod, hogy a szülés utáni időszakban mely területek igényelnek extra figyelmet (nem, nem csak a hasad!)
 • elárulom neked, hogy milyen esetben nem elég az otthoni edzés és mikor kell szakemberhez fordulni céljaid eléréséhez
 • különböző nehézségű edzésterveket kapsz, így te tudod eldönteni, melyik lesz a neked való (és igen, bármikor becsatlakozhatsz, nulla edzettségi szinttel is)
 • az edzéseket te válogathatod össze, azt választod, ami aznap épp belefér az időbeosztásodba (úgy állítottam össze az edzéstervet, hogy könnyen variálhasd azokat, rövidíthess vagy belehúzhass, ha épp úgy alakul)
 • ha csak napi 20 perced van vagy az elején ennyi még bőven elég, akkor is találsz magadnak ideális edzést, de akkor is, ha időmilliomosként egy 60-70 perceshez van kedved
 • fogyáshoz és izmosodáshoz, formálódáshoz is ideális ez a program

 

Mit tartalmaz az edzésterv?

 • egy db 117 oldalas pdf-et
 • ezen belül elméleti hátteret, hogy mit miért csinálunk, mire kell figyelni, illetve
 • kezdő, kevésbé kezdő és középhaladó edzéstervet némi bónusszal, nehezítési lehetőséggel
 • mindegyik gyakorlatot 2-3 ismétlés erejéig bemutató videós illusztrációt, hogy könnyedén kövesd az edzéstervet
 • nyomtatható edzéstervet (minden csicsa nélkül, hogy nyomtatóbarát módon nyomtathasd ki azt a pár oldalt)

 

Miért hallgass rám, ki vagyok én, hogy ebbe is beledumálok?

Évek óta foglalkozom egyéni és kiscsoportos tréningjeimen szülés utáni időszakban lévő nőkkel, így tudom, mik a kritikus zónák, mik a nehézségek és mik az erősségek ebben az időszakban. Tudom, hogy ki mire vágyik vizuális értelemben (mert amúgy leginkább napi pár óra szabadidőre).

Mert a Pilates, a gerinctréning és a szülés utáni regeneráció egyaránt szívügyem. És mert nem vagyok álszent, annak ellenére, hogy azt hirdetem, hogy az egészség az első, én sem bánom, ha valahogy kinézek. De arra nem vagyok hajlandó, hogy az egészséget feláldozzuk csak azért, hogy formásabbak legyünk.

 

Neked való ez az edzésterv, ha:

 • elvesztetted önbizalmad, mert nem azt látod a tükörben, amit szeretnél
 • vagy épp ellenkezőleg, minden szép és jó, de szeretnéd, ha ez így is maradna
 • úgy érzed, a libidód a béka segge alatt van, pedig valójában csak az önbizalmad nem az igazi és nem tartod magad elég vonzónak
 • szeretnél formába lendülni, de nem tudod, hogyan kezdj bele
 • nem szeretsz időt pazarolni az utazásra, tudod, hogy időt és pénzt spórolhatsz meg (viszlát, egekbe szökő parkolási díjak)
 • szeretnéd tudni, hogy mit miért csinálsz
 • szeretnél fogyni, izmosodni
 • nem szeretnél hatmillió eszközt beszerezni az otthoni edzéshez

Nem neked való az edzésterv, ha:

 • támogatásra vágysz abban, hogy egy hét alatt 3-4 kilókat fogyj
 • nem szeretsz nyomtatott edzéstervet követve edzeni (ebben az esetben kondi light kategóriájú videóimat ajánlom)
 • folyamatos ízületi fájdalmaid vannak (ebben az esetben először gyógytornászhoz, orvoshoz kell fordulnod)

 

 

Gyakran ismételt kérdések

Milyen eszközökre van szükségem az edzéshez?

Kényelmes, tornázós ruha, matrac és kézi súlyzó szükséges csupán (a súlyzót ásványvizes palackkal is helyettesítheted, de most már igazán kedvező áron beszerezhetőek a kézisúlyzók, szerintem érdemes venni egy párat, mert sokkal kényelmesebb)

Szülés után mennyi idővel vághatok bele az edzésbe?

Általános szabály, hogy szülés után minimum hat hetet kell várni (amikor a nőgyógyász rábólint arra, hogy egészséges vagy és mehet minden), császár esetén pedig 10-12 hét javasolt a célirányos edzés előtt. Persze ez teljesen az egyéni állapottól függ, elképzelhető, hogy csak később tudsz belekezdeni, de az is, hogy korábban – de ebben az esetben mindenképpen szakember felügyelete mellett javasolt csak.

Nincs gyerekem, akkor is jó nekem ez az edzésterv?

Igen, ha gerincbarát edzésre vágysz, mindenképpen jó lesz. Max átugrod az első pár fejezetben a dumálós részt, az nem lesz releváns számodra, de maga az edzés mindenképpen jó lesz.

Mikor kapom meg az edzéstervet?

Bankkártyás és PayPalos fizetés esetén azonnal, átutaláskor pedig általában 1-2 nap átfutási idővel, mivel ezt manuálisan kell elintézem. Naponta egyszer nézem, hogy érkezett-e utalás, ha igen, akkor küldöm is az ebookot és a számlát.